Esimerkki Solveja 

Yksinyrittäjät: Haluatko löytää asiakkaita, työmahdollisuuksia ja pitää oman kalenterisi itselle sopivan täytenä, mutta et tiedä mitä tahoja lähestyä ja miten. Oman osaamisen myynti voi jopa ahdistaa. 

Solvissa löydämme sinulle sopivan tyylin kertoa omasta osaamisesta, kartoitamme potentiaalisia asiakkaita ja teemme helposti lähestyttävän suunnitelman. Alkuun päästään jo muutaman tunnin sessiolla.

Liikunta-alan toimijat: Puuttuu se Joku, joka ottaisi tekisi myyntiin, markkinoinnin ja asiakassuhteen kehittämiseen liittyviä projekteja. 

Solvissa teemme kehittämiseen liittyviä projekteja suunnittelusta käytännön toteutukseen. Hyödynnämme palvelumuotoilun periaatteita ja toteutuksessa pyritään ketteriin toimintatapoihin.

Seurat ja lajiliitot: Pohditteko miten sitouttaa vanhempia toimintaanne? Tai mietittekö yritysyhteistyötä? Tai ehkä tarpeenne on tehdä asiakassuhteen ja sidosryhmien hallintaa ammattimaisesti. 

Solvissa autamme teitä löytämään tarinanne ja viestimään siitä.  Etsimme tavan, joka istuu teille ja innostaa teille tärkeää kohdeyleisöä.

Tätä tai jotain muuta - ota yhteyttä niin löydämme sinun solvisi!