Esimerkki Solveja! 

Yksinyrittäjät: Haluatko löytää asiakkaita, työmahdollisuuksia ja pitää oman kalenterisi itselle sopivan täytenä, mutta et tiedä mitä tahoja lähestyä ja miten. Oman osaamisen myynti voi jopa ahdistaa. 

Solvissa löydän sinulle sopivan tyylin kertoa omasta osaamisesta, kartoitan potentiaalisia asiakkaita ja teen helposti lähestyttävän suunnitelman. Alkuun päästään jo muutaman tunnin sessiolla.

Liikunta-alan toimijat: Puuttuu se Joku, joka ottaisi tekisi myyntiin, markkinoinnin ja asiakassuhteen kehittämiseen liittyviä projekteja. 

Solvissa teen kehittämiseen liittyviä projekteja suunnittelusta käytännön toteutukseen. Hyödynnän palvelumuotoilun periaatteita ja toteutuksessa pyrin ketteriin toimintatapoihin.

Seurat ja lajiliitot: Pohditteko miten sitouttaa vanhempia toimintaanne? Tai mietittekö yritysyhteistyötä? Tai ehkä tarpeenne on tehdä asiakassuhteen ja sidosryhmien hallintaa ammattimaisesti. 

Solvissa autan teitä löytämään tarinanne ja viestimään siitä.  Etsin tavan, joka istuu teille ja innostaa teille tärkeää kohdeyleisöä.